Forum Runner Support

Forum Runner Support (http://www.forumrunner.com/forum/index.php)
-   iPhone/iPod Touch (http://www.forumrunner.com/forum/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Parse error on log in dsmtuners.com (http://www.forumrunner.com/forum/showthread.php?t=1316)

TsiTurbo91 04-24-2012 10:20 PM

Parse error on log in dsmtuners.com
 
1 Attachment(s)
Every time I go to log in I get this message. It will work once an a while but ever science I got the app forum runner its been degrading in quality.
The site I'm looking to get on is dsmtuners.com

Sent from my iPhone 4s using Forum Runner

TsiTurbo91 04-24-2012 10:30 PM

1 Attachment(s)
Ok, well with further investigation it seem the site is down.

Sent from my iPhone 4s using Forum Runner

bladyblue 04-25-2012 12:03 AM

This has been happening to me on my iPhone 3Gs for months now. The app stopped working when I updated to iOS5. Fix please.

I'm looking for some support e-mail so I can use this app again. I sent in over 50 error reports in the last 4 months.

ClemsonJeeper 04-25-2012 11:43 AM

Quote:

Originally Posted by bladyblue (Post 5428)
This has been happening to me on my iPhone 3Gs for months now. The app stopped working when I updated to iOS5. Fix please.

I'm looking for some support e-mail so I can use this app again. I sent in over 50 error reports in the last 4 months.

Depends on the forum. What forum are you talking about?

tpinta 04-28-2012 08:19 PM

I'm trying to get on hulltruth. I get the same error. I didn't pay for this app not to be able to use it. Please fix

bladyblue 04-30-2012 03:51 PM

Quote:

Originally Posted by ClemsonJeeper

Depends on the forum. What forum are you talking about?

Its every forum I try. Gotvirtual and SLUniverse.

ClemsonJeeper 05-01-2012 03:49 PM

Quote:

Originally Posted by bladyblue (Post 5470)
Its every forum I try. Gotvirtual and SLUniverse.

With SLUniverse it looks like a add-on that is conflicting with forum runner. The forum admin will need to help us debug the issue.

bladyblue 05-31-2012 01:01 AM

Still no fix. I can't use Forum runner. Every time I click a thread on any forum I get a parse error.

ClemsonJeeper 06-06-2012 12:09 PM

We cannot control this - the forum owner needs to contact us to help resolve it.

TsiTurbo91 06-22-2012 01:04 AM

I will contact the forum fonder of dsmtuners.com and I hope this can be resolved. It's been horribly frustrating to have 50% or more of my favorite thread to end up unreadable. And it's only been getting worse.

Sent from my iPhone 4s using Forum Runner


All times are GMT -5. The time now is 01:25 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.